Blog

Aboneaza-te

Baga e-mail aci' !

Delivered by FeedBurner

Topuri & Statistici

Submit Your Site SmartNetBook.roverde_amar_blogspotPagina indexata de motorul de cautare Romanesc

SEO RomaniaDirector web Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau

TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director webSmarty Web Director

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Pagini personale

Servere dedicateInscrie-te in TOP !

Director Web> Alternative Education Blogs - Blog Catalog Blog Directory

Humor Director Web

Lene, ploaie si plictiseala

duminică, 12 iulie 2009 - - 4 Comments

Asa a fost, este si cred ca va continua sa fie weekend-ul asta.

Ieri pe la ora 2 dupa masa a inceput si pentru mine weekend-ul.Atunci m-am trezit.Caldura mare mon şer si plictiseala pe masura.Mareeee plictiseala ! Pe blog nu aveam chef sa scriu, nu aveam ce si imi era lene sa gasesc un subiect interesant pentru articol.Nici pana acu' nu prea am gasit dar continua sa supravietuiasca asa...Asteptam cu "maaaare" interes si entuziasm sa se descarce un joc de pe uTorrent. Viteza ? maxim 80 kbps.Fuuarte tare ! Timpul ? "A-nceput de ieri sa se descarce, cate-un chilobait/ Apoi a stat/ Si nu prea s-a mai descarcat".

Dupa aceea a venit si ploaia ! Nori negri ca noaptea alergau pe cerul senin, luand pranda razele de lumina ce ne lumineaza noua mintile.Nu la toti, doar la unii.(Chiar si acum cand scriu e o mare plicitseala ! daca ar exista un plictiso-metru l-as fi dat peste cap, daca exista un record mondial, l-as fi depasit, daca nu ar fi existat plictiseala, acum s-ar fi inventat.Acesta este momentul ei de glorie, apogeul si punctul cel mai inalt pe care l-a atins vreodata).

Ploua, primesc massuri tampite de la copii care fac concursuri de Miss pe net, am descoperit un seit numit hai6.net ... si am spus ca ploua ?

As mai scrie, dar mi-e lene. Totusi, Anddrey face un efort supra-omenesc si continua cursa ! Lene este la 2 metri si spatele sau, plictiseala recupereaza si ea din diferenta ! Mai sunt cativa metri pana la linia de finish ! Cine va castiga ? Cine va invinge ? Plictiseala... Anddrey ? Anddrey...Plictiselaaa...Anddreeeey ...Si castigator este... lenea !!! Nimic surprinzator pentru mine. Lenea primeste medalia de campioana a acestui weekend in timp ce plictiseala este pe locul 2.Nici o sansa pentru Anddrey.Poate data viitoare.

This entry was posted on 05:41 and is filed under apogeu , concursuri de miss pe net , glorie , hai6.net , lene , mari descoperiri , medalie de aur , plictiseala , ploaie , recorduri mondiale , utorrent , weekend . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comentarii:

STAR spunea...

Te contrazic in privinta ploii deoarece mi-a adus o zi minunata, deoarece am stat in casa cu prietena si holly shit (wtf ? got laid ?). Ploaia este buna :P

Anonim spunea...

poate Data viitoare!

tzutzu spunea...

Ahhh...
Pariasem pe tine. :))

Anddrey spunea...

@Star: DA ! o fi buna...dar cand nu este si plictiseala si lenea pe langa ea :|
Ce sa zic ? Bafta sa ploaie cat mai mult :)) sa fie inundatie :))
@anonim: poate...
@tzutzu: sa stii ca aveam cota destul de buna ! dar am avut ghinion :-<