Blog

Aboneaza-te

Baga e-mail aci' !

Delivered by FeedBurner

Topuri & Statistici

Submit Your Site SmartNetBook.roverde_amar_blogspotPagina indexata de motorul de cautare Romanesc

SEO RomaniaDirector web Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau

TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director webSmarty Web Director

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Pagini personale

Servere dedicateInscrie-te in TOP !

Director Web> Alternative Education Blogs - Blog Catalog Blog Directory

Humor Director Web

Desene animate ?!

vineri, 10 iulie 2009 - - 7 Comments

Da de unde ? Niste cacaturi, tampenii si aiureli ! Acum sunt numai desene de genul "tzipi ripi mipi chichi", in care nu se intampla nimic interesant si care se termina fericit, de fiecare data, printr-un cantecel.

Unde cantau inainte Tom si Jerry cand se fugareau ?! Sau cand dansa Popey marinaru' cand ii caftea pe aia ?


Acum sunt numai desene animate idioate, retardate, care daca nu se termin super-fericit, se bat ca aia ca la wrestling.Desene de genul "Super incredibilii magnificii power mega-salvatorii lumii din viitorul platenei gama a galaxiei omega 3000".Trebuie sa contina neaparat unul dintre cuvintele "super", "incredibil", un americanism precum "power", ceva la scara globala "planeta", "galaxie" si un numar foarte mare "2000","3000". Chestiile astea ii atrag pe pusti in fata teveului.Si la sfarsit iese un carnat de titlu ca asta de mai devreme.


Nu inteleg de ce nu se mai fac desene simple ca Tom&Jerry,Michey Mouse, Donald, Testoasele ninja. Cei care i-au creat sunt de felicitat ! Subiect simplu, amuzament din plin ! Se mai bateau ei, dar se mai impacau, mai faceau intelegeri, chestii, dar in desenele din ziua de azi nu sunt decat 2 subiecte: violenta si tembelism. Daca nu devii un criminal ca serie, devii un om care la 30 de ani se joaca cu papusi barbie si canta cantece despre "tzipi chichi michi roz si fericit din padurea minunata".Aaaa.. ! si a 3a varianta: un criminal imbracat in roz, un copil obsedat de sange si moarte :)). Cum asa ? puneti-va copii sa se uite la "happy tree friends". Titlu nu reflecta aproape deloc ceea ce se intampla pe acolo.




This entry was posted on 09:27 and is filed under aiureli , cartoon networtk , galaxie , happy tree friends , kidsco tv , minimax , planeta , popey marinarul , roz , sange si moarte , tampenii , tom si jerry . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 comentarii:

STAR spunea...

No more ... au murit vremurile acelea...

In ziua de astazi e la moda "me$$u", hi5-ul ... nu mai exista TV , acum toata lumea da CTRL + ALT + DEL

Anddrey spunea...

@star: tv-ul exista, nu ai ce vedea la el pentru ca nu sunt decat porcarii de astea

Anonim spunea...

mai exista tv da dau porcarii :| Gen OTV :))

tzutzu spunea...

"Super incredibilii magnificii power mega-salvatorii lumii din viitorul platenei gama a galaxiei omega 3000" :)) Foarte tare articolul!
In zilele de azi desenele-animate sunt urate.(era si o melodia Leasa Dragos - Diferente)
Tv-ul exista, dar depinde pe ce prgram te uiti.Daca te uiti pe otv e normal sa vezi numai porcari, dar sunt programe gen discovery care sunt foarte interesante :)

MRcrispy spunea...

Viata cu Louie, Piratul Jack cel Teribil, Looney Toons, Pisoiul Eck, Lumea lui Bobby, Tick, Gandacioii, Robo-Gandacelul, Caine rau, ETC ETC ETC.
Astea desene, care cand se terminau, stingeai Tv-ul multumit si cu o morala in cap. Acum te uiti la "Lazy Town" si vezi un poponar la varsta a 2-a imbracat in mulanti care se fatzaie de colo-colo candtand cantecele vesele si colorate.
Bullshit !
Au scos Copii de la 402 si au bagat Power Rengers, 'sama-s pe telefoanele lor cu clapa prin care invoca puterile..
Din cand in cand daca sunt plictisit ma uit pe (sper sa nu il consideri spamm) desenele-copilariei.net
Well.. asta este daca desenele sunt de cacat ce sa facem.. televiziunea nu este a noastra.. desii.. Asi scoate ProTv-ul din lista mea de canale pentru FoxKids :)
Bafta si felicitari, blogul este reusit!

Anddrey spunea...

@tzutzu: discovery este tradus in romaneste, dar nu este program romanesc.
ma refeream la programele 100% romanesti.Discovery e super tare, no comment, dar cei din romania care se ocupa de acest program nu fac altceva decat sa traduca emisiunile pe care le primesc de la sediul lor din america sau unde or avea sediul.
protv si antena1 se aproapie de o televiziune normal, insa nici astia nu is perfecti!
sunt departe de a fi macar buni.
cum se doresc ei a fi un program de calitate daca aduc manelisti, cauta scandaluri, transmit stiri la ora 5 cu crime,violuri,morti(asta e adevarul, dar nu cred ca intereseaza pe cineva toti morti dintr-o zi) ???

@MRcrispy: ai perfecta dreptate :)

Anonim spunea...

Da mai! Da noi am avut norocu' asta!
Ganditi-va la copii care urmeaza sa se uite la Tv!
Am si eu un var mic si il tineam in brate si oftam gandundu-ma ce viitor de rahat o sa aiba fara desenele animate care ne-au incanta pe noi!