Blog

Aboneaza-te

Baga e-mail aci' !

Delivered by FeedBurner

Topuri & Statistici

Submit Your Site SmartNetBook.roverde_amar_blogspotPagina indexata de motorul de cautare Romanesc

SEO RomaniaDirector web Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau

TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director webSmarty Web Director

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Pagini personale

Servere dedicateInscrie-te in TOP !

Director Web> Alternative Education Blogs - Blog Catalog Blog Directory

Humor Director Web

Zilele orasului

luni, 20 iulie 2009 - - 5 Comments

Am fost ieri la zilele orasului si ghiciti ce am putut sa vad: curatenie, oameni respectuosi, o organizare pe cinste...GLUMESC ! :)) Vezi sa nu ! In rOMANIA ?
Gata cu gluma ! Tarabe cu "oameni de culoare" care vand sosete "-Sosete ! Ia sosete,3 la 10 lei" (de parca oamenii vin la zilele orasului cu gandul de a cumpara sosete)
"-Ma duc la zielel orasului !
-Si ce ti-ai dori sa faci ?
-Sa cumpar sosete, bineinteles..."
Kile de aur si argint de calitate, "mancati-ash inimioara daca te mint, zi si tu pirando!", miros de mici, vata de zahar, popcorn, chipsuri si alte mancaruri sanatoase si bune pentru organismul nostru.3 "nenea" cu o hartie 3 la 100 se plimbau pe strada.Ce frumos ! Caini vagabonzi dresati de nevestele lor.
Am vazut si circul, pe GRATIS ! Animale la volan care conducea ca prin jungla, 2 intrau, unu' iesea, nici care nu renunta si uite asa a inceput spectacolul.Oamenii ocoleau masinile, masinile loveau tarabele, vanzatorii tipau, aia clacsonau[de injuraturi nu mai zic]...si tooot asa fiindca acel drum trebuia inchis, dar politistii trebuiau si ei sa participe la zilele orasului si nu s-a mai ocupat nimeni de nimic.Organizare 100% romaneasca !
Ca sa mai incetez putin cu "laudele" la adresa organizarii, pot spune ca trenuletele, avinoanele, caruselele au avut parte de mult succes si erau unele chiar interesante.
MuziCA CAnta, toata lumea se distra.Chiar daca nu era nimeni pe scena, muzica suna la maxim, asa cum ar fi sunat probabil si daca era cineva, fiindca in boxe nu s-ar fi auzit lalaielile celor de pe scena, ci doar vocile lor perfect mixat pe calculator.
Pe la sfarsit alti idioti se intalneau pe acelasi drum care ar fi trebuit inchis de mult, iar eu am plecat spre casa fericit de minunatul spectacol la care am luat parte.

This entry was posted on 05:59 and is filed under animale , boxe la maxim , circ , dresaj , drumuri , faze tari , idioti in romania , mancare pe gratis , masini noi , mixaje , oranizare romaneasca , popcorn , zilele orasului . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comentarii:

Anonim spunea...

stiu de astea si nici sa pronunte sosete nu stiu oamenii aia bronzati...

STAR spunea...

Pai bine bre , nu spui si tu numele orasului , sa zic La Multi Ani ?

Anddrey spunea...

@My-Way: bine zici.Cea care stiga era ss-saita, deci iti poti imagina cum striga "sosete ! hai la sosete" :))
@STAR: nu vreau sa se spuna dupa aia ca spun lucruri urate despre acel oras.Orasul este chiar superb, doar ca organizarea acestui eveniment, ca de altfel la fel ca in multe alte orase a lasat un gust amar :|

...`floare albastra..` spunea...

mie mi-a placut:) si cu "sosetele":)) aia sunt de groaza :))-->app am revenit:D<---

Merlin Kristianti spunea...

Dan kemudian ada pertemuan sosial yang perlu berlimpah dihibur. Memiliki barang-barang di rumah akan meminimalkan pikiran boggling pekerjaan untuk berpikir tentang permainan. Setiap orang tahu cara bermain poker dan yang tidak ingin menang?
asikqq
dewaqq
sumoqq
interqq
hobiqq
rajawaliqq
http://192.254.236.33/asikqq78/