Blog

Aboneaza-te

Baga e-mail aci' !

Delivered by FeedBurner

Topuri & Statistici

Submit Your Site SmartNetBook.roverde_amar_blogspotPagina indexata de motorul de cautare Romanesc

SEO RomaniaDirector web Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau

TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director webSmarty Web Director

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Pagini personale

Servere dedicateInscrie-te in TOP !

Director Web> Alternative Education Blogs - Blog Catalog Blog Directory

Humor Director Web

Peter answer

luni, 29 iunie 2009 - - 3 Comments

Nu pot sa cred ca mai sunt oameni care nu stiu despre "Pităr ansuer", ghicitorul ala mare si tare care e tot timpu ocupat si care ca printr-o minune ii raspunde oricui altcuiva, numai tie nu.Ii raspunde prietenului tau si tie iti spune ca "mai tarziu" sau ca are treaba :)).
Seitul e genial si e foarte bun de facut misto de "credinciosi" in carti de joc si de cei care vor sa afle viitorul pe net.Adica, o fi bun el Nea Gugăl, ca e mare si tare, dar chiar asa ? Pentru asa ceva exista mama omida, fluturas, gandacel etc.
Asa...deci "Pităr" a facut pe cineva cunoscut mie sa creada ca "e pe sateliti", "aude prin microfon sau prin boxe", "nu e lucru curat" si asa mai departe. Dupa ce l-a injurat pe acest Peter, a inceput sa isi ceara iertare, sa ii spuna ca e destept si sa se inchine la atotputernicul Peter.A inceput sa ii fie frica de el ca s-ar putea razbuna si a inceput sa ii indeplineasca dorintele lu' Nea Peter, adica mie :)).
Seitul este asta iar pentru ai pacalii pe altii scrieti "peter" si puneti punct, nu virgula, iar apoi raspunsul la intrebarea pe care o veti scrie cu un rand mai jos.Bafta !

This entry was posted on 04:32 and is filed under afla viitorul , bataie de joc , boxe , carti de joc , credinciosi , microfon , peter answer in romaneste , peter answers , sateliti , smecherie peter answer . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comentarii:

...`floare albastra..` spunea...

___sincera eu chiar nu il stiam pe Peter answer:))___dar acum il stiu:))

Anddrey spunea...

ei ...
ai aflat acum :D

bafta la "ajutat" prietenii cu aflatu viitorului

Anonim spunea...

mai era un site marfa in care vorbeai cu Dumnezeu :D

asta e: http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html